English

Media Belgium

Gesprek met Brett Scott, visionair in nieuwe technologieën en de toekomst van geld

2023-05-03

Met live publiek

Brett Scott

Brett Scott is een bekende auteur, activist en consultant op het gebied van financiën, economie en technologie. Hij heeft zijn expertise opgebouwd door te werken in de financiële sector en heeft zichzelf de afgelopen jaren gericht op de opkomende technologieën zoals cryptocurrencies en blockchain. In zijn boek Cloudmoney, bespreekt hij de impact van deze technologieën op de toekomst van geld en de financiële sector. Brett Scott is een visionair die zich bezighoudt met de toekomst van geld en zijn ideeën zijn van onschatbare waarde voor iedereen die wil begrijpen hoe deze nieuwe technologieën ons leven zullen veranderen.

Binnen het kader van een laboproject rond Digitaal Betaalverkeer (later meer info), nodigen Muntuit, Avansa Oost-Brabant, Howest, Happonomy en de Transformisten, Brett Scott uit voor een gesprek op woensdag 3 mei. Dit gesprek zal plaatsvinden in de streamstudio Henry in Leuven van 19u30 tot 21u.

Het gesprek wordt opgenomen en achteraf gepubliceerd als webinar. Zij die willen, kunnen het gesprek live als publiek meevolgen, let op, live zal dit gesprek in het Engels doorgaan. De opname achteraf wordt voorzien van Nederlandstalige ondertitels.

Praktisch:

Wanneer: Woensdag 3 mei van 19u30 – 21u
Waar: Streamstudio Henry, Auditorium van de Bibliotheek Tweebronnen, Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven
Inschrijven: Gratis maar inschrijven verplicht

𝘗𝘢𝘴𝘵 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘣𝘰𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘋𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘉𝘦𝘵𝘢𝘢𝘭𝘷𝘦𝘳𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 Muntuit, Avansa Oost-Brabant, Howest Netwerkeconomie, Happonomy, De Transformisten vzw en 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯 𝘷𝘢𝘯 Vlaamse overheid

Idee voor een nieuwe munt

Contact

Selecteer een voorkeurmoment voor uw afspraak