English

Media Belgium

International Degrowth Conference

2024-06-18

18 - 21 juni 2024 Pontevedra, Spanje

Degrowth

De 10e Internationale Degrowth Conferentie en de 15e Conferentie van de European Society for Ecological Economics (ESEE) worden gehouden in de stad Pontevedra (Galicië, Spanje) van 18 – 21 juni 2024. Deze gezamenlijke conferentie maakt deel uit van de activiteiten “Pontevedra ESEE-Degrowth 2024”, waarbij Pontevedra in 2024 de Europese hoofdstad van de groei zal worden.

Het evenement met de titel ‘Wetenschap, technologie en innovatie na groei: Cultivating collective creativity for a sustainable future’ bestaat uit twee soorten activiteiten:

De hoofdconferentie (The Conference) is gepland voor 18-21 juni 2024. Deze zal bestaan uit een breed scala aan sessies, waaronder academische lezingen, panels van deskundigen en artistieke workshops. Met een verwachte deelname van meer dan 500 deelnemers, waaronder academici en activisten, wil deze conferentie een breed scala aan perspectieven en internationale expertise op het gebied van ecologische economie en degrowth samenbrengen.

Burgerbetrokkenheid en burgergeoriënteerde initiatieven (Beyond the Conference) zullen het hele jaar door en tijdens de conferentiedagen georganiseerd worden. Deze activiteiten worden gehouden op verschillende locaties in de stad en omvatten workshops, debatten, tentoonstellingen en wedstrijden. Deze activiteiten staan open voor het publiek en bieden mogelijkheden voor actieve betrokkenheid en participatie.

Het evenement wordt georganiseerd rond de principes van degrowth, met een sterke focus op het bevorderen van welzijn voor mens en milieu, het promoten van samenwerking, democratie, inclusiviteit, transparantie en solidariteit.

Meer info:

Website: https://esee-degrowth2024.uvigo.gal/en/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/esee-degrowth2024/
Instagram: https://www.instagram.com/esee_degrowth/

Idee voor een nieuwe munt

Contact

Selecteer een voorkeurmoment voor uw afspraak